Grafik Tasarımı Bölümü 2022-2023 Özel Yetenek Giriş Sınavı Başvuruları Başladı!

Grafik Tasarımı Bölümü 2022-2023 Özel Yetenek Giriş Sınavı başvuruları başladı. Sınav başvuruları online olarak gerçekleştirilecek.
İstanbul Gelişim Üniversitesi(İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi(GSF), Grafik Tasarımı bölümünde lisans eğitimi almak isteyen aday öğrenciler için özel yetenek giriş sınavı başvuruları başladı.

Aday öğrenciler online sistemde ön kayıtlarını gerçekleştirdikten sonra sınav ücretlerini ödeyerek belirtilen gün ve saatte sınava girebilirler. Aday öğrenciler başvuru sayfasında yer alan “Başvuru Takibi” sayfası üzerinden T.C. kimlik numaralarını girerek başvuru süreçlerini takip edebilirler. Başvurularında sorun görülüp düzeltme yapması istenen adaylar talep edilen düzeltmeleri yapmaları ve uygun görülmesi durumunda sınava alınırlar.

Türkiye Cumhuriyeti uyruklu olmayan aday öğrenciler üniversitemizin Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü ile iletişime geçebilirler.

Yetenek sınavları yüz yüze olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde, K Blok’ta (Gelişim Tower) gerçekleştirilecektir. Sınavla ilgili bilinmesi gerekenler ön kayıt ekranında detaylıca verilmiştir. Aday öğrenciler, "0212 422 70 00" numaralı telefondan "7318-7319" dahili numaralarından soru ve sorunları için İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı ile iletişime geçebilirler.

Ayrıca aday öğrenciler 5 Ağustos’a kadar tercih tanıtım günleri kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi, K Blok(Gelişim Tower), 16. katta bulunan bölümün öğretim elemanları ile görüşüp bölüm ve yetenek sınavı hakkında bilgi alabilirler.

YETENEK SINAVI İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

• Belgeler dijital kopya veya taranmış olarak sisteme yüklenmelidir.
  • Sisteme yüklenen vesikalık fotoğraflar güncel olmalıdır.
  • Sistemde belirtilen iletişim bilgileri aktif iletişim bilgileri olmalıdır.
  • Yetenek sınavı iki oturumdan oluşmakta olup 35X50 kâğıtlarda çalışılacaktır.
  • Yetenek sınavı sırasında gerekli olan kırtasiye malzemeleri üniversitemiz tarafından adaylara tahsis edilecektir. Aday öğrencilerimiz arzu etmeleri durumunda kendi araç-gereçlerini getirebilirler.
  • Yetenek sınavı sonuçları sınavı takip eden hafta bölümün web sayfasında duyuru olarak paylaşılır. Sınavda başarı gösteren aday öğrenciler kayıt yapmaya hak kazanırlar.

Ön kayıt yaptırmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Özel yetenek sınavı ve Grafik Tasarımı bölümü hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için buraya ve buraya tıklayınız.

Herhangi bir sorun ile karşılaşmanız halinde gsf@gelisim.edu.tr mail adresinden ya da "0212 422 70 00" numaralı telefondan "7318-7319" dahili numaralarından destek alabilirsiniz.