Arş. Gör. Emel Çirişoğlu, Gıda ve Tarım Sektöründe Etki Odaklı Kariyer Geliştirme Program’ına katıldı
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Emel Çirişoğlu, Gıda ve Tarım Sektöründe Etki Odaklı Kariyer Geliştirme Program’ına katılarak sertifika almaya hak kazanmıştır.
10-11 Ekim tarihlerinde Foodback ve Yaşar Üniversitesi iş birliğinde, EIT Food desteğiyle düzenlenen "Gıda ve Tarım Sektöründe Etki Odaklı Kariyer Geliştirme Programı'na tam katılım sağlayarak “Katılım Sertifikası” almaya hak kazanmıştır.
Açılış konuşmaları ile başlayan eğitim programı içerisinde Gıda ve Tarım Ekosistemine Giriş, Gıda ve Tarım Sektöründe Etki ve Sürdürülebilirlik, Gıda ve Tarım Alanında Yeni Yaklaşımlar, Alternatif Protein Kaynakları, Gelecek Odaklı Düşünme Atölyesi, Gıda ve Tarım Sektöründe Fırsatları Yakalamak, Gıda ve Tarım Sektöründe İstihdam: Yeni Nesil Beceriler ve Aranan Yetkinlikler, Gıda ve Tarım Girişimciliği ve Başarılı Örnekler konu başlıklarını içeren çevrimiçi bir eğitim düzenlenmiştir. Microsoft Team üzerinden yürütülen eğitimde, atölye çalışmaları ile interaktif bir program yürütülmüştür. İki tam gün süren eğitim sonunda sınavlar yapılarak, sınavlara ve eğitimlere tam katılım gösteren katılımcılara sertifikalar verilmiştir.
Foodback ve EIT Food Kimdir?
Foodback, tarım ve gıda yeniliklerini destekleyen bir iş birliği ve inovasyon platformudur. Gıda ve tarım ekosisteminin çeşitli aktörleri arasında köprüler kurar, etki odaklı girişimleri hızlandırma ve kuluçka programlarıyla destekler, girişimlere Türkiye ve Avrupa Birliği’nden yatırım, finansman imkânları sağlar.
EIT Food, Avrupa Inovasyon ve Teknoloji Enstitüsü (EIT), Avrupa’nın yenilik kapasitesini güçlendirmek için 2008 yılında Avrupa Birliği tarafından oluşturulan bir AB programıdır. EIT Food, gıda endüstrisindeki 13 farklı ülkedeki en iyi iş, araştırma merkezleri ve üniversitelerden 50’den fazla partnerin bulunduğu küresel aktörlerden oluşmaktadır.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Murat Doğan’ın yazısı Hotel Restaurant ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Arş. Gör. Eda Türkay, kısa film projesi Aç Açına ile 35. Ankara ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcılarından ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat Doğan’ın “An Investigation into ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ve Bulgaristan’daki Shumen Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından düzenlenen uluslararası karma resim sergisi, Bulgaristan’ın Nikola Marinov Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, Görme Engelliler İçin Sesli Kitap ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden Elif Kurt ve Feymenur Yılmaz ÇAP yapmaya hak kazandı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını mutfakta muffinler yapıp okula ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gelişim Sanat Galerisi, Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Nuri Sezer'in sanat ve eğitim alanında 45 yılı aşkın birikimini yansıttığı "YaşArt" ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Emel Çirişoğlu, Gıda ve Tarım Sektöründe Etki Odaklı ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “Gelişime İlham Olan Kadınlar Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında, 30 Ekim 2024'te İstanbul Modern’deki Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” ...