Akademik Birim İç Değerlendirme Raporları

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ve bölümlerinin yıllık olarak birim için değerlendirme raporları hazırlanmaktadır. İlgili linklere tıklayarak bu raporlara ulaşabilirsiniz.

• Güzel Sanatlar Fakültesi Birim İçi Değerlendirme Raporu için tıklayınız.
  • Grafik Tasarımı Bölümü Akademik Birim İçi Değerlendirme Raporu için tıklayınız.
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Birim İçi Değerlendirme Raporu için tıklayınız.
  • İletişim ve Tasarımı Bölümü Akademik Birim İçi Değerlendirme Raporu için tıklayınız.
  • Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Akademik Birim İçi Değerlendirme Raporu için tıklayınız.
  • İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı(İngilizce) Bölümü Akademik Birim İçi Değerlendirme Raporu için tıklayınız.
  • İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Akademik Birim İçi Değerlendirme Raporu için tıklayınız.
  • İç Mimarlık Bölümü Akademik Birim İçi Değerlendirme Raporu için tıklayınız.