Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Ödüller


İstanbul Gelişim Üniversitesi(İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi'nin(GSF) yıllar içinde elde etmiş olduğu ulusal ve uluslararası ödülleri tabloda yer almaktadır.

T.C.
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
  ADI SOYADI BÖLÜM ÖĞRENCİ/ÖĞRETİM ELEMANI TÜRÜ ÖDÜL/BAŞARI TANIMI
1 Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan Radyo Televizyon ve Sinema Öğretim Elemanı Uluslararası The Indie Gathering Uluslararası Film Festivali'nde, Yabancı Dilde En İyi Film Kategorisi Üçüncülük Ödülü (Homeopathy Filmi - Uygulayıcı Yapımcı)
2 Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan Radyo Televizyon ve Sinema Öğretim Elemanı Uluslararası Berlin Indie Film Festival, En İyi Uzun Metraj Film Ödülü (Homeopathy Filmi - Uygulayıcı Yapımcı)
3 Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan Radyo Televizyon ve Sinema Öğretim Elemanı Uluslararası Roma Kısa Film Festivali, En İyi Film (Yağmur Yağacak Gibi Filmi - Uygulayıcı Yapımcı)
4 Arş. Gör. Eda Türkay Radyo Televizyon ve Sinema Öğretim Elemanı Uluslararası 22. İzmir Kısa Film Festivali Film LAB En İyi Proje Ödülü (Aç Açına Kısa Filmi)
5 Arş. Gör. Eda Türkay Radyo Televizyon ve Sinema Öğretim Elemanı Uluslararası 24. İzmir Kısa Film Festivali Film LAB En İyi Proje Ödülü (Kusur Kısa Filmi)
6 Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu Radyo Televizyon ve Sinema Öğretim Elemanı Uluslararası TRT 12 Punto Senaryo Günleri / TRT 2 Kısa Film Yapım Ödülü (Tek Yön Kısa Filmi)
7 Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever İletişim ve Tasarımı Öğretim Elemanı Uluslararası Common Ground Research Network tarafından düzenlenen ve Complutense University of Madrid'in ev sahipliğinde gerçekleşen 8. İletişim ve Medya Çalışmaları Konferansı’nda ‘’Emerging Scholar’’ Ödülü (İspanya)
8 Ferit Doğan Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Geçmiş, Gelecek, Şimdi' Kısa Filmi New York Syndicated Bar Theater Kitchen’da En İyi Film Yapımcısı Ödülü (ABD)
9 Ferit Doğan ve Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Stendhal' Kısa Filmi Eastern Europian Kısa Film Festivali'nde Mansiyon Ödülü (Romanya)
10 Ferit Doğan ve Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Stendhal' Kısa Filmi Direct Monthly Online Film Festival’nde En İyi Yönetmen Ödülü (ABD)
11 Ferit Doğan Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Geçmiş, Gelecek, Şimdi' Kısa Filmi Bifocal Film Festivali’nde En İyi Kısa Film Ödülü (ABD)
12 Ferit Doğan ve Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Stendhal' Kısa Filmi Madras Independent Film Festival’nde Special Mention ve En İyi Film Ödülü (Hindistan)
13 Ferit Doğan ve Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Stendhal' Kısa Filmi Sarvin International Film Festival’nde En İyi Kısa Korku Filmi Ödülü (Hindistan)
14 Ferit Doğan Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Geçmiş, Gelecek, Şimdi' Kısa Filmi Nitiin Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Öğrenci Filmi Ödülü (Malezya)
15 Ferit Doğan ve Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Stendhal' Kısa Filmi Golden Leaf International Film Festival’nde En İyi Öğrenci Filmi Ödülü (Hindistan)
16 Ferit Doğan ve Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Stendhal' Kısa Filmi Mokkho International Film Festival’nde En İyi Öğrenci Filmi Ödülü ve En İyi Senaryo Jüri Özel Ödülü (Hindistan)
17 Ferit Doğan ve Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Stendhal' Kısa Filmi TMFF (The Monthly Film Festival) En İyi Fragman Ödülü (Birleşik Krallık)
18 Kayra Öcal Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası İyi' Kısa Filmi, Black Cat Award Uluslararası Film Festivali'nde Üçüncülük Ödülü (Bolivya)
19 Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Süreç' Kısa Filmi Student World Impact Film Festivali'nde Mansiyon Ödülü (ABD)
20 Ferit Doğan ve Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Stendhal' Kısa Filmi Student World Impact Film Festivali'nde Mansiyon Ödülü (ABD)
21 Ferit Doğan ve Berk Köse Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Stendhal' Kısa Filmi BR Banshee Festival’nde Mansiyon Ödülü (Brezilya)
22 Mustafa Çağatay Türkmen Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Dış Kapı' Kısa Filmi Türkiye Amerikan Derneği'nin düzenlediği Kısa Korku Filmi Yarışması Birincilik Ödülü (Türkiye)
23 Muhammet Emir Akarslan Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası Salı' Kısa Filmi Türkiye Amerikan Derneği'nin düzenlediği Kısa Korku Filmi Yarışması Birincilik Ödülü (Türkiye)
24 Tuğçe Çeşmeci, Melek Çetinkaya, Sema Arslan Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Uluslararası TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda, Podcast kategorisinde, “Kadının
Portresi” Podcasti ile Birincilik Ödülü
25 Tuğçe Çeşmeci, Melek Çetinkaya, Sema Arslan Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Ulusal İGÜ 9. Medya Ödülleri - Kadının Sesi Podcasti Öğrenci Başarı Ödülü
26 Mustafa Çağatay Türkmen Radyo Televizyon ve Sinema Öğrenci Ulusal İGÜ 9. Medya Ödülleri - Dış Kapı Kısa Filmi Öğrenci Başarı Ödülü