Şef Elif Çıtak ile Şeker Hamuru Atölyesi düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Yaşar Holding Birleşik Pazarlama A.Ş ve Pınar ürünleri Şef-Eğitmen Pastacılık Uzmanı ve Yemek Yazarı Elif Çıtak ile Şeker Hamuru Atölyesi’nde buluştu.
Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak ve Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay tarafından organize edilen atölye kapsamında Şef Elif Çıtak, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Şef Elif Çıtak, son dönemlerde butik pasta imalatında rağbet gören, ayrı bir ihtisas gerektiren şeker hamuru ile butik pasta yapılışında kullanılan araç / gereçler üzerine öğrencilerle teorik ve uygulamalı çalışmalar yaptı.

Şeker Hamuru Etkinliği