Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

RTS Open Days Etkinlikleri'nde yer aldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, fakültede düzenlenen Open Days Etkinlikleri'nde tam kadro yer aldı.
Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde, lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Open Days Etkinlikleri'nde Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyeleri atölye düzenlerken öğrenciler çekim ve organizasyon ekibinde görev aldı.

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Buse Namlı ve 2. sınıf öğrencilerinden Arda Yeniköylüoğlu, Bahçelievler Aydın Doğan Anadolu Teknik Lisesi’nden gelen öğrencilere ve hocalarına gün boyu eşlik ederek, üniversiteyi ve fakülteyi tanıttılar.

Yine bölümün 2. sınıf öğrencilerinden Orhan Kerem Kartal, Kampüs Hikâyeleri oturumunda lise öğrencilerine bölümü ve bölümün imkânlarını anlattı.

Bölüm araştırma görevlilerinden Okan Kırbacı, lise öğrencilerini ekipmanların kurulduğu deneyim alanına yönlendirerek alanda çekim teknikleriyle ilgili minik bir atölye düzenledi.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, “Yaşadıklarımı Yazsam Film Olur!” atölyesinde, lise öğrencilerine bir hikâye oluşturmanın ve senaryo yazmanın inceliklerini aktardı.

Bölüm araştırma görevlilerinden Eda Türkay, fakültede aynı gün gerçekleşen Open Days Etkinlikleri ve Gastronomi Şenliği’nde çekim gerçekleştirecek çekim ekibi kurdu ve gün boyu organizasyonları takip etti. Bölüm üçüncü sınıf öğrencilerinden İlayda Bolat ve Melek Kardelen Alim, Gastronomi Şenliği’ni takip ederken, Deniz Doğan, Open Days Etkinlikleri'ni takip etti.

Bölüm ikinci sınıf öğrencilerinden Kerem Gökay ve Melis Çevik, cep sinemasında düzenlenen film gösterimlerini takip ettiler.

Öğrencilerin katılım gösterdiği Ustalar: Ercan Kesal etkinliğinde de Film Tasarımı Kulübü Başkanı Hilal Tatar ve kulüp üyeleri, Sümeyye Özyurt ve Zerin Hökenek aktif görev aldılar.

Öğrencilerimize ve akademisyenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.