Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

RTS Öğrencileri 19 Mayıs Etkinlikleri'nde görev aldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte görev aldı.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe ve öğrencilerden oluşan ekibi Silivri’de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserlerinde reji ekibinde yer aldı.

Bölüm dış paydaşlarından Ufkun Medya’nın gerçekleştirdiği konserlerde, Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe yönetmenliği üstlenirken, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinden Mazlum Yanık ve Furkan Murat ve mezun öğrencilerden Salih Günar ve Onur Yılmaz reji, prodüksiyon ve koordinasyon ekiplerinde görev aldılar.

Öğrencilere bu imkanı tanıyan dış paydaşımız Ufkun Medya’ya teşekkür eder, Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe ve öğrencilerden oluşan ekibine bundan sonraki görevlerinde başarılar dileriz.