Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Radyo Televizyon ve Sinema bölümü yeni döneme hazırlanıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyeleri yeni dönem planlamaları için bir araya geldi.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için hazırlıklara başladı. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, yeni dönem planlamalarını konuşmak üzere açılışını yaptığı toplantıda, bölüm öğretim üyelerinin geçmiş dönem değerlendirmelerini ve yeni döneme yönelik fikirlerini dinledi.

Yeni eğitim öğretim yılında da, geçtiğimiz dönem ilki gerçekleşen Hasat Zamanı Kısa Film Festivali’nin gerçekleştirilmesine karar verildi. Hazırlıklarının güz dönemi itibariyle başlaması kararı alındı.

Güz dönemi başlangıcında, bölüme yeni katılacak birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon organizasyonu planlaması gerçekleştirildi. Eski oryantasyonlara kıyasla daha eğlenceli ve daha uzun soluklu bir planlama yapıldı.

Mezun öğrencilerle ve Film Tasarımı Kulübü ile ortaklaşa gerçekleştirilebilecek etkinlik önerileri konuşuldu.

Yeni dönemde de Öğrenci Dekanlığı ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek Sanatsal Gelişim Etkinlikleri için öneriler sunuldu.

Bölümün paydaş olduğu Uluslararası Kısa Film, Video ve Fotoğraf Sempozyumu ile Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali organizasyonlarında öğrencilerin aktif katılım sağlaması ve bir kısım öğrencinin de organizasyonda görev alması için planlamalar yapıldı.

Bölüm öğretim üyeleri, yeni dönem için heyecanlı olduklarını dile getirdi.