Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü iç paydaş toplantısı temsilci öğrencilerle gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü iç paydaş toplantısını bölüm temsilci öğrencileri ile gerçekleştirdi.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı değerlendirmesini yapmak ve 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı planlamalarını gerçekleştirmek için sınıf temsilcileri ile iç paydaş toplantısını gerçekleştirdi.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın başkanlık ettiği toplantıya, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Rabiya Saltik Duvan, Arş. Gör. Eda Türkay, Arş. Gör. Okan Kırbacı, bölüm ikinci sınıf temsilcisi Şevval Duysak, bölüm üçüncü sınıf temsilcisi Ahmet Tevhid Kuzu, bölüm dördüncü sınıf temsilcisi Buse Namlı ve bölüm temsilcisi Melek Kardelen Alim katılım gösterdi.

Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, öğrencilere sırayla geçmiş yılı değerlendirmeleri ve yeni dönem taleplerini iletmeleri için söz verdi. Şevval Duysak, bölümün imkanlarından genel olarak memnun olduklarını, etkinliklerin ilgi çekici olduğunu ve bu sene de benzer aktivitelerin sürmesini talep ettiklerini dile getirdi. Ahmet Tevhid Kuzu, bölüm akademisyenleri ve öğrencileri ile beraber sinemaya gitme, film izleme gibi buluşmaların gerçekleştirilmesi önerisinde bulundu. Bu konuda Film Tasarımı Kulübü ile planlama yapılmasına karar verildi. Buse Namlı, ekipmanların mevcut durumunu sorarak bir takım aksaklıkların iyileştirilmesini talep ettiklerini iletti. Bu konuda ekipmanların dönem öncesi bakımlarının gerçekleştirilmesi kararı alındı. Melek Kardelen Alim, genel bir memnuniyetten söz ederek bu yıl da sempozyum ve festival gibi organizasyonlarda aktif görev almak istediklerini dile getirdi.

Katılım sağlayan ve görüş bildiren öğrencilere teşekkür eden Doğan, süreç boyunca da istek, talep ve şikayetleri kendilerine, danışmanlık saatleri içerisinde ve her zaman mail üzerinden iletebileceklerini aktararak toplantıyı sonlandırdı.