Öğr. Gör. Selcen Nurcan Keskin Urmak’tan Yeni Bildiri!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Selcen Nurcan Keskin Urmak “Mutluluk Fabrikaları olarak Lojmanlar ve Yerleşkelerinin Cumhuriyet Dönemi Türk Mimarlığındaki Yeri” başlıklı bildirisinin sunumunu gerçekleştirdi.
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Selcen Nurcan Keskin Urmak’ın, Doç. Dr. Zeynep YAZICIOĞLU HALU ile birlikte yazdıkları “Mutluluk Fabrikaları olarak Lojmanlar ve Yerleşkelerinin Cumhuriyet Dönemi Türk Mimarlığındaki Yeri” adlı bildirinin sunumu, 27-29 Aralık 2023 tarihlerinde, Gazi Üniversitesi’nde düzenlenen “Mimar Kemaleddin Bey Sempozyumu: Cumhuriyet’in 100 Yılında Türk Mimarlığı” adlı sempozyum kapsamında gerçekleştirildi. Bildiri kapsamında Atatürk’ün, Cumhuriyet’in ilanı ile getirdiği vizyonla, modernite hareketlerinin günlük yaşama entegre edilmesi çabası doğrultusunda; bir yerleşke içinde, sürdürülebilir sosyal yaşama dair mekânları da içeren ve endüstrinin gelişmesine koşut gelişmiş olan bir dizi lojman ve yerleşkesi, sürdürülebilir sosyal yaşam olanakları yönünden örnekler üzerinden incelenmiştir.

Öğr. Gör. Selcen Nurcan Keskin Urmak’ı bildiri sunumu için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.