Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Erasmus+ Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, Erasmus+ Ofisi tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Erasmus+ Değişim Programı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğrencilere başvuru süreçleri ve staj hareketliliği hakkında detaylar aktarıldı. Toplantı, öğrencilerin uluslararası deneyimler edinme isteklerine yol gösterici oldu.
J Blok 311 numaralı salonda gerçekleşen toplantıda, öğrencilere Erasmus+ Değişim Programı kapsamında eğitim alabilecekleri okullara nasıl başvuru yapacaklarına, nasıl ve ne kadar bütçe alabileceklerine dair detaylar ve Erasmus+ Staj Hareketliliği hakkında bilgiler aktarıldı.

Toplantıya, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Grafik Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Radyo Televizyon ve Sinema, İletişim ve Tasarımı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, İç Mimarlık ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı(İngilizce) bölümlerinden öğrenciler ve öğretim elemanları katılım sağladı.

Özellikle misafir öğrencilerin yoğun katılımının gözlemlendiği toplantı, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla birlikte sona erdi. Toplantı, öğrencilerin uluslararası deneyimler edinme ve kariyerlerini geliştirme fırsatları hakkında bilgi edinmelerine olanak sağlandı.

Güzel Sanatlar Fakültesi olarak katkılarından dolayı Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’ne teşekkür ederiz.