Grafik Tasarımı Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü (GRA) 2022-2023 akademik yılı oryantasyon toplantısı 11 Ekim’de, saat 14:00’de, J Blok 286 numaralı sınıfta bölüm akademik kadrosu ve 1. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

2022-2023 akademik yılının başlangıcı ile birlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) bünyesinde bulunan bölümler 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon toplantılarını gerçekleştirmeye başladı. Bu kapsamda Grafik Tasarımı Bölümü akademik kadrosu da bölüme yeni başlayan öğrenciler ile bir araya gelerek hem tanışma hem de üniversite ve bölüm işleyişi hakkında bilgi verme amaçlı düzenlenen oryantasyon toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, Grafik Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Kuş’un başkanlığında gerçekleşirken, bölüm akademik kadrosunda yer alan Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, Doç. Dr. Aysun Cançat, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özel, Dr. Öğr. Üyesi Erdem Çağla ve Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer de toplantıda yer aldı.

“Tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar dileriz”

Oryantasyon toplantısı esnasında yeni başlayan öğrencilere akademik kadro, bölüm müfredatı, bölümün amacı ve hedefleri, kariyer olanakları, ders seçimleri, ders izlenceleri, sınavlar, not sistemi, başarı değerlendirmesi, çift anadal ve yandal imkanları, devamsızlıklar, yaz okulu, stajlar, akademik danışmanlıklar, öğrenciler tarafından kullanılan sistemler, öğrenci destek birimleri ve bölüm web sayfaları hakkında detaylı bilgiler veren Doç. Dr. Metin Kuş, tüm öğrencilere yeni akademik yılda başarılar diledi.

“Bölüm içi etkinliklerin yoğun olacağı bir akademik yıl olmasını hedefliyoruz”

2022-2023 akademik yılına yönelik hedeflerden de bahseden Doç. Dr. Metin Kuş, öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacağı düşünülen sergiler, söyleşiler, teknik geziler, atölye ve çalıştaylar gibi etkinliklerin yoğunlukta olacağı bir sene olmasının hedeflendiğini belirtti.

Bölüm öğrencilerinin yoğun katılım ve ilgi gösterdiği oryantasyon toplantısı öğrencilerin sorularının cevaplanması ile birlikte, başarılı ve sağlıklı bir akademik yıl olması temennileri ile sonlandırıldı.

Tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza yeni akademik yılda başarılar dileriz.