Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, Kütüphane Konferansları serisine konuk oldu!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, İstanbul Gelişim Üniversitesi Kütüphanesi tarafından düzenlenen Kütüphane Konferansları serisine konuk oldu.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, İstanbul Gelişim Üniversitesi Kütüphanesi tarafından düzenlenen Kütüphane Konferansları serisinin yedincisi olan “Kütüphane Konferansları #7: Nasıl Yönetmen Oldum?” başlıklı söyleşiye konuk oldu. İGÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ahmet Şenol Armağan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi, çevrimiçi olarak Google Meet platformu üzerinden gerçekleşti.

Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, nasıl yönetmen olmaya karar verdiğini, yönetmen olma yolculuğunda yaşadıklarını, eğitim hayatını, akademik ve sektörel kariyerini bir arada yürütmenin kazanımlarını, film üretim süreçlerini ve bu süreçte yaşadığı zorlukları dinleyicilerle paylaştı. Öğrencilere ve yönetmen olmak isteyenlere bu yolda neler yapmaları gerektiğini de kendi deneyimlerinden yola çıkarak anlatan Doğan, çalışmanın ve özverili olmanın her yolu kolaylaştıracağı vurgusunu yaptı.

Söyleşi, gerçekleşen soru cevabın ardından son buldu.