Art & Communication Design Öğrenci Kulübü Başkanı Fatih Kerem Vural ile Röportaj!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Büşra Kamacıoğlu, İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencimiz Fatih Kerem Vural ile Art & Design Kulübü hakkında bir röportaj gerçekleştirdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Büşra Kamacıoğlu, İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencimiz Fatih Kerem Vural ile  Art & Design Kulübü hakkında bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajın detayları şu şekilde:

-Merhaba Fatih Kerem, seni tanıyabilir miyiz?

Merhaba, ben Fatih Kerem Vural. İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim ve Tasarımı 2. sınıf öğrencisiyim. Art&Communication Design Öğrenci Kulübü başkanıyım.

-Kulübü kurmaktaki amacınız nedir?

Bölüm içi iletişimi arttırmak, üniversite yaşamımızı canlandırmak ve özellikle sektörümüzle henüz öğrenciyken tanışmak amacıyla Öğr.Gör. Ahmet Bikiç hocamız öncülüğünde kulübümüzü kurduk.

-Bahar dönemi içerisinde ne tarz etkinlikler gerçekleştirdiniz?

İlk olarak sektörden bir fotoğrafçıyı konuk ederek Temel Fotoğrafçılık Eğitimi gerçekleştirdik. Hemen sonrasında ise eğitimi pekiştirmek adına Doğa Fotoğrafçılığı üzerine Atatürk Arboretumu’na bir teknik gezi düzenledik. Bu etkinliklerin sonrasında sosyal medya, sosyal medyada karakter tasarımı gibi konularda alanında uzman isimlerle söyleşiler gerçekleştirdik. Bahar döneminde son etkinlik olarak bir oyuncu Erdem Yılmaz'ın yönetiminde oyunculuk workshopu düzenledik.

-Gelecekteki etkinlik planlarınızdan bahseder misiniz?

Özellikle sektörel bazlı etkinliklerimize devam edeceğiz. Fotoğrafçılık üzerine teknik geziler planlıyoruz. Reklam temalı bir workshop gerçekleştirmek istiyoruz. Tasarım sektöründe bize yol gösterici olabilecek isimler ile söyleşiler yapmak istiyoruz.

-Son olarak eklemek istedikleriniz...

Kulübümüzün gerek kuruluş sürecinde gerekse etkinliklerimizin organizasyon sürecinde bizlere her zaman tam destek veren Öğr. Gör. Ahmet Bikiç ve Arş. Gör. Büşra Kamacıoğlu hocalarımıza teşekkür ediyorum.

Öğrencimiz Fatih Kerem Vural’a teşekkür ederiz