Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Arş. Gör. Eda Türkay’ın kısa film projesi 20. Earlybird Film Festivali’nde!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü akademisyenlerinden Arş. Gör. Eda Türkay’ın yapımcılığını üstlendiği kısa film projesi Aç Açına, 20. Earlybird Film Festivali’ne seçildi.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Arş. Gör. Eda Türkay, yapımcılığını üstlendiği Aç Açına projesini 2024 yılı Haziran ayında tamamladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İzmir Uluslararası Kısa Film Festivali tarafından desteklenen proje, Bulgaristan Sofya’da düzenlenen 20. Earlybird Film Festivali’nde Doğu Avrupa bölgesel prömiyerini gerçekleştirecek.

Arş. Gör. Eda Türkay, dünyanın dört bir yanından en iyi öğrenci filmlerini kutlayan ve sergileyen önemli bir etkinlik olarak bilinen 20. Earlybird Film Festivali’nde projesinin yer almasıyla ilgili ekip olarak çok mutlu olduklarını ifade etti. Türkay, projenin festivallerden olumlu ve güzel dönüşler almasını, filmin yönetmeni Ahmet Toğaç ile beraber, yeni projeler için motivasyona çevirdiklerini sözlerine ekledi.

20. Earlybird Film Festivali, 1-5 Kasım tarihlerinde Sofya’da gerçekleşecek.

Arş. Gör. Eda Türkay’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.