Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever Doktora Yeterlilik Sınavını Başarıyla Geçti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever 20-21 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleşen doktora yeterlilik sınavını başarıyla geçti.
Doktora eğitimine İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ana Bilim Dalı’nda devam eden Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever 20-21 Aralık 2022 tarihlerinde doktora yeterlilik sınavına girdi. Tez Danışmanlığını İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nilnur Tandaçgüneş-Kahraman’ın yaptığı Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever’in doktora yeterlilik jürisinde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevimece Karadoğan Doruk, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğretim üyelerinden Doç. Dr. Üyesi Özlem Kalan, Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Demir Otay ve Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Gürdal Ülger yer aldı. 20 Aralık 2022 tarihinde öncelikle yazılı sınava giren Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever, 21 Aralık 2022 tarihinde sözlü sınava girerek doktora yeterliliği başarıyla geçti. İki günlük sürecin sonunda tez jürisi Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever’in oy birliği ile yeterlilik sınavını geçtiğini duyurdu.

Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever “birbirinden değerli hocalarımın katılımı ile doktora yeterlilik sınavımı geçtim. Hayatımın son ve en stresli sınavını ailemin, hocalarımın, sınıf arkadaşlarımın ve elbette iş arkadaşlarımın desteği ile atlatmanın mutlu başka!” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.