“İGÜ’yle Sevgi Hareketi” Sosyal Sorumluluk Projesinin Son Oturumu Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nün sosyal sorumluluk projesi olan “İGÜ’yle Sevgi Hareketi”nin son oturumu gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünün ortak yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Film Gösterimi” etkinliği gerçekleştirildi. “İGÜ’yle Sevgi Hareketi Projesinin” üçüncü ve son etkinliği olan film gösterimi 24 Ekim Salı günü, saat 13.00’te, İGÜ Cep Sinemasında gerçekleştirildi. Ağırlıklı olarak birinci sınıf öğrencilerinin katıldığı film gösterimi toplam otuz beş öğrenci ile gerçekleştirildi.

İki bölümün ortaklaşa yürüttüğü sosyal sorumluluk projesinin film gösterimine Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ile Arş. Gör. Ayşe Seray Çetin katılım sağlarken, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden ise Arş. Gör. Eda Çekemci katılım sağladı.  Gösterimde sosyal sorumluluk projesinin temasına uygun olacak şekilde “Secondhand Lion” filmi gösterildi. Projenin diğer oturumları gibi son oturumunda da öğrencilerin bilinçlendirilmesi hedeflenmiştir.

Film gösteriminden önce Arş. Gör. Emel Çirişoğlu katılan öğrencilere projenin ne amaçla gerçekleştirildiği ve temasından bahsederek düzenlenen ilk iki oturumun Darülaceze’de gerçekleştirildiği hakkında bilgiler verdi. Bu bağlamda seçilen filmin proje ile uygunluğu hakkında da kısa bir konuşma yapan Çirişoğlu film gösterimi için iyi seyirler diledi. Ardından öğrencilere çay, kahve ve kurabiye ikram edilerek film gösterimi başlatıldı.

Etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz!