UNICERA İç Mimarlık Öğrencilerini Ağırladı!

Öğr. Gör. İbrahim Erol İç Mimarlık öğrencileri ile birlikte, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, UNICERA’ya katıldı.
Türkiye’nin en büyük, dünyanın en büyük ikinci ihtisas fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA, yerli-yabancı sektör profesyonellerinin yoğun ilgisiyle 7-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Fuarda, seramik sektörünün lider firmalarına ait 1.200’ün üzerinde markanın yeni ürün ve hizmetleri sergilendi. Sektörün en yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerine ev sahipliği yapan fuarda, 30’u yabancı 300 firma yer aldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Erol ve İç Mimarlık öğrencileri, 11 Kasım tarihinde Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve TG Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliği ile organize edilen, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, UNICERA’yı ziyaret etti.

Sektöre dair tüm yenilikler ve trendler hakkında bilgi sahibi olabilmek için oldukça heyecanlı olan öğrenciler, fuarı ilgiyle takip etti. Sektördeki yeni ürünleri, tasarımları ve uygulamaları ilk elden görebilme şansı bulan öğrenciler, sorular sorarak firma temsilcileriyle fikir alışverişinde bulundu.

“Çok Kıymetli Bilgi Alışverişleri Gerçekleşti”

Öğrenciler ve profesyoneller için oldukça faydalı içerikler olduğunu ifade eden Öğr. Gör. İbrahim Erol, “Öğrencilerimiz, fuarda seramik, mutfak ve vitrifiye ürünleriyle ilgili detaylı bilgi sahibi olma fırsatına sahip oldular.” diyerek, fuarın öneminin altını çizdi. Öğrencilerin firmaların teknik ekipleriyle tanışarak uygulamaya yönelik bilgiler edindiğini dile getiren Erol, “Artık bu tür fuarlarda firmalar için öğrencilerin daha fazla odak haline geldiğini ve çok kıymetli bilgi alışverişlerinin gerçekleştiğini söyleyebilirim.” diyerek öğrenciler için de bu tür aktivitelerin önemli olduğunu ve sektör deneyimine eğitim döneminden itibaren yakın olunmasının önemini vurguladı. Öğrencilerin katılımlarını beklediğini ifade eden Erol, “tüm öğrencilerimizin bu tür etkinlikleri kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.