Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Sektörde neler oluyor? Mustafa Mereğli baskı tekniklerini anlattı!

24 Haziran saat 14:00'te İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlik, Baskı Öncesi Hazırlık Uzmanı Mustafa Meğrili'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte, katılımcılara "Ambalaj Tasarımında Baskı Öncesi Süreçler" hakkında detaylı bilgiler verildi.
Mustafa Meğrili, baskı öncesi süreçlerin önemini vurgulayarak, bu süreçlerin ambalaj tasarımında nasıl uygulandığını açıkladı. Sunumunda teknik detaylara yer veren Meğrili, sektördeki son gelişmeler ve gelecek trendler hakkında da bilgi verdi. Katılımcılar, sunumun ardından gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde, Meğrili'ye sorularını yönelttiler. Meğrili, kendi deneyimlerini paylaşarak katılımcıların sorularını yanıtladı ve konuyu daha iyi anlamalarına katkıda bulundu.

Etkinlik, saat 15:00'te sona erdi ve katılımcılara teşekkür edilerek kapanış yapıldı. Gelecek etkinlikler için katılımcılar teşvik edilerek, bir sonraki buluşmada görüşmek üzere dilekleri ile etkinlik tamamlandı.

Güzel Sanatlar Fakültesi adına, Mustafa Mereğli’ye değerli bilgilerini paylaştığı için teşekkür eder, çalışmalarnda başarılarının devamını dileriz.