Sektör Buluşmaları: Fotoğraf ve Videoda Mobil Teknolojiler Etkinliğine Yoğun İlgi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü, 19 Mart 2024 tarihinde yeni bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Öğretim Görevlisi Ahmet Bikiç'in moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik, "Sektör Buluşmaları: Fotoğraf ve Videoda Mobil Teknolojiler" başlığıyla öne çıktı. Zoom İthalat Genel Müdürü Jirayr Gamsaragan ve Profesyonel Fotoğrafçı Ali Karatuna'nın konuk olduğu bu buluşma, saat 11:00'de,a K 601 no'lu derslikte gerçekleşti.
"Sektör Buluşmaları: Fotoğraf ve Videoda Mobil Teknolojiler" isimli etkinliğe, İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencilerinin yoğun ilgisi oldu. Özellikle sektördeki yenilikler ve mobil teknolojilerin fotoğraf ve video alanındaki etkileri üzerine yapılan sunumlar, katılımcıların ilgisini çekti. İki uzman, deneyim ve bilgilerini paylaşarak öğrencilere sektördeki gelişmeleri ve olanakları aktardılar.

Etkinlik boyunca, mobil teknolojilerin fotoğraf ve video üretimindeki rolü, sektördeki güncel eğilimler ve gelecek öngörüleri üzerine bilgi verildi. Öğrenciler, konuşmacılara çeşitli sorular yönelterek merak ettikleri konuları dile getirdiler. Bu etkileşimli ortam, öğrencilerin sektöre dair daha fazla anlayış kazanmalarına ve kariyerlerine yönelik ilham almasına olanak sağladı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü “Sektör Buluşmaları” çatısı altında yaptığı ve yapacakları etkinliklerle, öğrencilerin sektörle bağlantı kurmalarını ve gelecekteki meslek hayatlarına daha hazırlıklı adım atmalarını desteklemeye devam ediyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü olarak, Zoom İthalat Genel Müdürü Jirayr Gamsaragan ve Profesyonel Fotoğrafçı Ali Karatuna'ya katılımları ve değerli paylaşımları için teşekkür ederiz.