Sektör Buluşmaları: Etki Yaratmak İçin İçerik Yönetimi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü, 25 Mart 2024 tarihinde yeni bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Öğretim Görevlisi Ahmet Bikiç'in moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik, "Sektör Buluşmaları: Etki Yaratmak İçin İçerik Yönetimi " başlığıyla öne çıktı. TV4 Görsel Yönetmeni Cengiz Şahin ve TV4 Program Müdürü Duygu İpekçioğlu’nun konuk olduğu bu etkinlik, saat 11:00'de, K blok Oditoryumda gerçekleşti.
Etkinlik, içerik yönetimi alanında sektörde deneyimli isimlerin bir araya gelerek, içerik oluşturma süreçleri üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaştığı önemli bir platform oldu. Etkinlikte, televizyon kanalı bazında etki yaratmak için içerik yönetimi konusu detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, televizyon içeriklerinin planlanması, üretilmesi ve yönetilmesinde kullanılan stratejileri, dijital platformlarda içerik pazarlaması yaklaşımlarını, yaratıcı içerik üretim süreçlerini ve izleyiciye etkili bir şekilde ulaştırılmasını konuştu.

TV4 Görsel Yönetmeni Cengiz Şahin ve TV4 Program Müdürü Duygu İpekçioğlu'nun katılımıyla zenginleşen panel, öğrencilerin ve sektör profesyonellerinin içerik üretimi ve yönetimi konularında sorularını yöneltebilmelerine olanak tanıdı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü “Sektör Buluşmaları” çatısı altında yaptığı ve yapacakları etkinliklerle, öğrencilerin sektörle bağlantı kurmalarını ve gelecekteki meslek hayatlarına daha hazırlıklı adım atmalarını desteklemeye devam ediyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü olarak, TV4 Görsel Yönetmeni Cengiz Şahin ve TV4 Program Müdürü Duygu İpekçioğlu’na katılımları ve değerli paylaşımları için teşekkür ederiz.