"Sağlıklı Beslenme" semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan tarafından ilkokul öğrencilerine "Sağlıklı Beslenme" semineri verildi.
Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan "Dünya Gıda Günü" kapsamında ilkokul öğrencileri ile bir araya geldi. Biltes Koleji Kâğıthane yerleşkesinde ilkokul öğrencilerine ‘’Yaşam Becerileri Projesi’’  ve ‘’Dünya Gıda Günü’’ kapsamında Sağlıklı Gıda ve Beslenme konularında Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan tarafından seminer verildi.

Dr. Murat Doğan konuşmasında günümüz dünyası açlık sorununa ve çözüm önerilerine, gıda güvenliğine ve sağlıklı beslenmenin önemine değindi. Öğrencilerin ilgiyle dinlediği seminerin sonunda Biltes Koleji öğretmenleri tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’a çiçek takdim edildi.

Sağlıklı Beslenme Semineri