Sağlık Çalışanlarına Özel Kurabiye İkramı ile Moral Ziyareti
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü GastroArt Kulübünün düzenleyip, Radyoterapi Programı Öğr. Gör. Selim Öğüt tarafından organize edilmiş olan "Sağlık Çalışanlarına Özel Kurabiye İkramı ile Moral Ziyareti" gerçekleştirilmiştir. Hastaneleri ziyaret eden GastroArt Kulüp danışmanı Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer, pandemi sürecinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan sağlık çalışanlarımıza İstanbul Gelişim Üniversitesi adına teşekkürlerini iletmiş ve GastroArt Kulübü üyelerinin hazırlamış olduğu şeker hamurlu kurabiyeleri takdim etmiştir.
Bu kapsamda İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başakşehir Devlet Hastanesi ve Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesini ziyaret eden GastroArt Kulüp danışmanı Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer, pandemi sürecinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve içinde bulunulan durumla en iyi şekilde mücadele etmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza İstanbul Gelişim Üniversitesi adına teşekkürlerini iletmiş ve GastroArt Kulübü üyelerinin büyük bir özenle hazırlamış olduğu şeker hamurlu kurabiyeleri takdim etmiştir.
Kurabiye Hazırlayan GastroArt Kulüp Üyeleri:
Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
4.sınıf öğrencisi Hakkı Gök
4.sınıf öğrencisi Kerem Şahin
2.sınıf öğrencisi Ömer Faruk Sedal
2.sınıf öğrencisi Elif Şenol
2.sınıf öğrencisi İnci Deniz Kantarcı
1.sınıf öğrencisi Beyza Gökalp
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ( Türkçe/İngilizce)
3.sınıf öğrencisi Rana Nur Ersan
2.sınıf öğrencisi Serdar Delibaş
2.sınıf öğrencisi Beyza Özkalaycı
2.sınıf öğrencisi Özlem Karaaslan
1.sınıf öğrencisi Ferhat Özişi
Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü
2.sınıf öğrencisi Adin Sunkar
2.sınıf öğrencisi Ceren Nalcı
Kurabiyeyi denemek isteyenler için aşağıda malzeme listesi verilmiştir;
125 gram tereyağı
60 gram esmer şeker
1 adet yumurta
112 mililitre pekmez
10 gram zencefil
5 gram tarçın
2 gram tuz
420 gram un
Üzerini istediğiniz gibi şeker hamuru ile süsleyebilirsiniz.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak 2024-2025 Güz Dönemi’nde Kariyer Merkezi desteği ile düzenlenen Kariyer Danışmanlığı Etkinliği ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Ve Çevre Tasarımı Bölümü'nden Arş. Gör. Merve Karadaban, İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, Mimarlık (İngilizce) ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “Endüstri 5.0 ve Mimarlık” başlıklı söyleşi, 6 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde “Orman Lezzetleri” ile açık havada farklı pişirme teknikleri üzerine uygulamalı şekilde gerçekleştirilen ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın yeni makalesi yayınlandı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü, sektörle olan bağlarını daha da güçlendirmek amacıyla yeni dış paydaşını büyük bir memnuniyetle karşıladı. ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ile Güzel Sanatlar Fakültesi’nin iş birliğiyle ilk kez düzenlenen Uluslararası Sürdürülebilirlik Kısa Film Festivali, üç günlük yoğun ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) genelinde geçtiğimiz hafta, 25-27 Kasım 2024 tarihleri arasında Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) denetimleri gerçekleşti. Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ...