RTÜK 1. Üniversite Buluşmaları

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu toplantıya katıldı.
İstanbul Maslak Hilton Otel konferans salonlarında RTÜK 1. Üniversite Buluşmaları gerçekleşti. Toplantılara Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu'nun yanı sıra, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner ve Sinema Televizyon bölümleri bulunan tüm İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar ve İletişim Sanatları Fakülteleri dekanları katıldılar.

RTÜK Başkanı ve uzmanları kendi kurumları hakkında tanıtıcı bilgiler sundu. Akademisyen katılımcılarının tümünün görüşlerini ve önerilerini belirten konuşmalar ile toplantılar verimli ve yararlı bir buluşma formatı içerisinde gerçekleşti. Bu sene ilki düzenlenen 1. RTÜK Üniversite Buluşmalarıı’nın ilerleyen yıllarda devamına karar verildi.

rtük üni buluşma