Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

RTS öğrencisi Onur Karakuş’a mansiyon ödülü!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencilerinden Onur Karakuş, Samsung Galaxy Ultra Kısa Film Yarışması’nda “Beni Bağrına Bas” filmi ile mansiyon ödülünün sahibi oldu.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencilerinden Onur Karakuş’un yönetmenliğini ve görüntü yönetmenliğini üstlendiği Beni Bağrına Bas kısa film projesi, Samsung Galaxy Ultra Kısa Film Yarışması’nda mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Yarışmaya Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezun öğrencilerinden Melek Çetinkaya’nın öyküsünden uyarlanarak senaryosu yazılan ve Onur Karakuş’un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Kuru Gürültü kısa film projesiyle başvuran Karakuş, yarışma kapsamında senarist Gülse Birsel’den eğitim aldı ve Birsel’in yönlendirmelerine uyarak, Samsung Türkiye’nin sağlayacağı ekipmanları kullanarak Beni Bağrına Bas projesinin çekimlerini tamamladı. Melek Çetinkaya projenin senaristliğini ve sanat yönetmenliğini üstlenirken aynı zamanda rol de aldı. Bölüm öğrencilerinden Gizem Sabahat Kaplan’ın bir diğer karaktere hayat verdiği projede Mert Hakan ışık ve ulaşım ekibinde yer aldı.

Yarışmayı mansiyon ödülü alarak tamamlayan Onur Karakuş’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.