Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

RTS bölümü ile Kadraj Yapım arasında dış paydaş toplantısı gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile dış paydaşlarından olan Kadraj Yapım arasında bölüm güncel müfredatını, bölümün yeni dönem planlamalarını görüşmek ve paydaşlık ilişkileri hakkında planlama yapmak adına toplantı gerçekleştirildi.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile dış paydaşı Kadraj Yapım arasında yapılan toplantıya, bölümden Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, Bölüm Başkan Yardımcısı Rabiya Saltik Duvan ve bölüm araştırma görevlileri Eda Türkay ile Okan Kırbacı; Kadraj Yapım’dan Hasan Köroğlu katıldı.

Her yıl dış paydaşlık ilişkilerini geliştirmek ve sektörel bir bakışla bölüme ilişkin düşünceleri öğrenmek adına düzenlenen dış paydaş toplantısının açılışını Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan yaptı. Doğan, bölümün 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’na ait müfredatını ve bölümün yeni derslerini aktararak müfredatın güncelliğini korumak adına neler yapılabileceğini danıştı. Hasan Köroğlu, ders içeriklerinin güncel olduğunu, bu güncelliği korumayı mezun olup sektöre giren öğrencilerin bocalamaması adına oldukça kıymetli bulduğunu ileterek ders içeriklerine dair önerilerde bulundu.

Toplantıda yeni dönem için etkinlik planlamaları da yapıldı.

Sayın Hasan Köroğlu’na katılımı ve değerli görüşleri için teşekkür ederiz.