Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu’nun Eseri Uluslararası Karma Sergide Yer Aldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü (GRA) öğretim elemanlarından Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu’nun “Farklı Kompozisyon” adlı eseri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uluslararası Sanal Karma Sergisi’nde yer aldı.
Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uluslararası Sanal Karma Sergisi’nde Arjantin, Avustralya, Çin, Hindistan, İtalya, Kanada gibi pek çok farklı ülkeden sanatçıların eserleri sergileniyor. Türkiye’den ise eserleri sergilenen pek çok sanatçının içerisinde Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu’nun “Farklı Kompozisyon” adlı eseri de yer alıyor.  Sergi 29 Kasım 2022 tarihine kadar Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Youtube kanalı üzerinden izlenebilir.

Bu sene küratörlüğünü Prof. Melihat Tüzün’ün yaptığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uluslararası Sanal Karma Sergisi, her yıl aynı şekilde Amerika, Asya ve Avrupa’nın farklı ülkelerinden sanatçıların yoğun katılımlarıyla gerçekleştiriliyor. Türkiye’den katılan sanatçıların ağırlıkta olduğu sergide birbirinden değerli eserler sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

“Cumhuriyetin 99 Yılı 99 Eser”

“Cumhuriyetin 99 Yılı 99 Eser” mottosu ile düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uluslararası Sanal Karma Sergisi’nde eseri sergilenmekte olan usta ressam Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu böyle anlamlı bir serginin parçası olduğu için çok gururlu ve mutlu olduğunu dile getirdi. Sergiye, 90x120 cm ebatlarında tuval üzerine akrilik teknik kullanılarak üretilmiş olan “Farklı Kompozisyon” adlı eseriyle katılım gösteren Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu her sene tekrarlanan bu serginin geçmiş yıllarında da eserleriyle katılım gösterdiğini vurgulayarak gelecek sergileri heyecanla beklediğini belirtti.

Sergi aşağıda paylaşılan adresten izlenebilir.

Uluslararası karma sergiye katılımından dolayı Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu’nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.