Öğrencimizden Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’nde önemli başarı!
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Berkay Gülşen, üniversitemiz öğrencileri Kerem Günay ve Şüheda Şentürk ile birlikte Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’nde önemli bir başarıya imza attı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen “GastroAntep Kültür Yolu Festivali” kapsamında gerçekleştirilen “Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali”nde önemli bir başarıya imza attı. Festival, 15 Eylül 2024 tarihinde sektördeki önemli isimleri bir araya getirerek gastronomi, kültür ve sanat etkinliklerinde buluşturdu.
Gastronomi alanında önemli bir yere sahip olan University Competition yarışmasına katılan üniversitemiz öğrencileri, büyük bir özveri ve disiplinle yarışarak ikincilik ödülünü kazandı. Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından festivale hazırlanan İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Berkay Gülşen, İGÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Kerem Günay ve İGÜ Meslek Yüksekokulu Pastacılık ve Ekmekçilik Bölümü öğrencisi Şüheda Şentürk, jüri üyelerinden büyük takdir topladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi, gastronomi eğitiminin kalitesini ve öğrencilerinin yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.
Öğrencimiz Berkay Gülşen,
“Öncelikle bu deneyimi yaşamamı sağlayan üniversitemize ve özellikle saygıdeğer hocam İbrahim Levent Demirçakmak’a çok teşekkürlerimi iletiyorum. 3 senedir azimle Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında aldığım eğitimi böyle bir deneyimle devam ettirmek çok güzel bir tecrübe oldu benim için. Kendimi test etmek ve eksiklerimi görmek için gayet güzel bir etkinlik oldu. Bu yarışmanın sonucunda aldığım eğitimin kalitesini görmüş oldum ve çalışmalarıma daha da devam etmem gerektiğini gördüm. Aldığımız bu güzel sonucun sebebi sadece bizim azmimiz ve çalışmalarımız değildi, bugüne kadar aldığımız uygulamalı ve teorik derslerin kalitesinin de bir sonucuydu. Bugüne kadar olduğu gibi her gün çalışmaya devam edip tekrar önüme böyle bir fırsat çıkarsa daha iyisini yapmaya çalışacağım. Başta Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak olmak üzere okulumuzda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün bu kadar gelişmesine sebep olan herkese çok teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunarım.” dedi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Murat Doğan’ın yazısı Hotel Restaurant ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Arş. Gör. Eda Türkay, kısa film projesi Aç Açına ile 35. Ankara ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcılarından ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat Doğan’ın “An Investigation into ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ve Bulgaristan’daki Shumen Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından düzenlenen uluslararası karma resim sergisi, Bulgaristan’ın Nikola Marinov Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, Görme Engelliler İçin Sesli Kitap ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden Elif Kurt ve Feymenur Yılmaz ÇAP yapmaya hak kazandı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını mutfakta muffinler yapıp okula ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gelişim Sanat Galerisi, Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Nuri Sezer'in sanat ve eğitim alanında 45 yılı aşkın birikimini yansıttığı "YaşArt" ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Emel Çirişoğlu, Gıda ve Tarım Sektöründe Etki Odaklı ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “Gelişime İlham Olan Kadınlar Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında, 30 Ekim 2024'te İstanbul Modern’deki Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” ...