Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu’nun Yönetmenliğini Üstlendiği “Bu Dünya” Şarkısının Klibi Yayımlandı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema bölümü Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu, Hatice Hamarat’ın “Bu Dünya” isimli şarkısının klibini yönetti.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema bölümü Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu’nun yönettiği Hatice Hamarat’ın “Bu Dünya” isimli şarkısının klibi yayınlandı.

Klip çekimlerinde Radyo Televizyon ve Sinema ve İletişim Tasarımı bölümünden öğrenciler görev aldı. Öğrencilerle beraber çalışmaktan keyif aldığını belirten Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu konuyla ilgili görüşlerini paylaştı:

“Öğrencilerle çalışmak daima keyiflidir. Derste konuştuğumuz konuları sahada deneyimlemenin hayli önemli olduğunu düşünüyorum. Birbirini tanıyan küçük bir ekiptik ve keyifle çalıştık. Öğrencilere maddi manevi katkı sağlamanın ve onları geleceğe hazırlamanın yaptığımızın işin sorumluluklarından biri olduğunu düşünüyorum ve bu yöntemi uygulamaya devam edeceğim.”

Klip çekimlerinde yardımcı yönetmen olarak görev alan Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı bölümü öğrencisi Melike Söalp, edindiği tecrübeye dair görüşlerini paylaştı:

“Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Hatice Hamarat’ın ‘Bu Rüya’ klibinde görev almak çok keyifli bir deneyimdi. Eğitimim devam ederken sektörde yardımcı yönetmenliği tecrübe etmek, set ortamına şahit olmak, ekip çalışmasının içinde bulunmak benim için önemli bir adım. Bana böyle bir fırsat sunduğu için Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum.”

Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu’nun yönetmenliğini, Melike Söalp’in yardımcı yönetmenliğini üstlendiği Hatice Hamarat’ın ‘Bu Dünya’ isimli şarkısının klibini YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.