Öğr. Gör. Ahmet Bikiç'in Yönettiği 'Kapıları Açmak' Belgeseli 25 Kasım 2023'te Vizyonda!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı (ILT) Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ahmet Bikiç'in Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle çektiği "Kapıları Açmak" belgesel filmi 25 Kasım 2023 tarihinde gösterime girecek.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı (ILT) Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ahmet Bikiç'in Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle çektiği "Kapıları Açmak" belgesel filmi, 25 Kasım 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Film, Türkiye'nin kültürel zenginliklerini ve turistik güzelliklerini keşfetmeye odaklanarak, kapıları farklı dünyalara açan bir yolculuğa davet ediyor.

Belgeselin yönetmenliğini üstlenen Öğr. Gör. Ahmet Bikiç, Türkiye'nin tarih, kültür, ve turizm değerlerini daha geniş bir kitleye tanıtmayı hedefliyor. "Kapıları Açmak" belgeselinin ilk çekimi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz ve Bingöl Milletvekili Sayın Feyzi Berdibek'in katılımıyla gerçekleştirildi. Bu önemli isimler, belgeselin amacına ve önemine vurgu yaparak projeye destek verdi.

"Kapıları Açmak" belgeseli, Türkiye'nin kültürel çeşitliliğini ve tarihini merak edenler için büyüleyici bir keşif fırsatı sunacak. 25 Kasım 2023 tarihindeki gösterim, izleyicileri bu benzersiz yolculuğa davet ediyor. Film, Türkiye'nin zengin mirasını ve turistik potansiyelini daha geniş bir kitleye aktararak ülkenin tanıtımına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

belgesel