Öğr. Gör. Ahmet Bikiç, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü'ne Görsel İşler Sorumlusu Olarak Atandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü'nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Ahmet Bikiç, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü'ne "Görsel İşler Sorumlusu" olarak atandı.

Öğr. Gör. Ahmet Bikiç, akademik deneyimi ve sinema alanında kazandığı bilgi birikimi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ailesine değer katarken, İletişim ve Tasarımı Bölümü’nde de “Belgesel Üretim Süreçleri”, “Film Festivalleri ve Dağıtım Pratikleri” ve “Drone” gibi çeşitli dersler veriyor.

Üniversitemizde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü'nde "Görsel İşler Sorumlusu" olarak görev alacak olan Öğr. Gör. Ahmet Bikiç, iletişim ve tasarım alanındaki uzmanlığını kullanarak üniversitenin görünürlüğünü artırmaya, etkili iletişim stratejileri geliştirmeye ve üniversitenin kurumsal imajını güçlendirmeye odaklanıyor. Bu hususta görevinin ilk somut adımını “Liselerarası Kısa Film Festivali” düzenleyerek atacak olan Öğr. Gör. Ahmet Bikiç,  “Görsel İşler Sorumlusu” ünvanıyla buna benzer pek çok faaliyet gerçekleştirmeyi planlıyor.

Öğr. Gör. Ahmet Bikiç'in, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde görsel işler alanında gerçekleştireceği projelerle birlikte, üniversitemizin iletişim ve tanıtım faaliyetlerine katkı sağlamasını bekliyor ve İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Öğr. Gör. Ahmet Bikiç'i bu yeni görevi için tebrik edip, başarılar diliyoruz.