Öğr. Gör. Ahmet Bikiç Direktörlüğünde 2. Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali Sinemaseverleri Bekliyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'nde (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi olan Ahmet Bikiç, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilecek olan 2. Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali'nde Festival Direktörü olarak görev alacak. Bu festival, kısa film dünyasının yaratıcı ve yetenekli isimlerini bir araya getirecek. 2. Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali, sinemaseverleri büyüleyici kısa film deneyimleriyle buluşturacak.

Festivale İGÜ’den Tam Destek

Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali, kısa film dünyasının yaratıcı isimlerini bir araya getirerek sinemaseverlere büyüleyici deneyimler sunacak. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'nin (GSF) bu tür etkinliklere sağladığı destek, sanatın ve sinemanın gücünü bir araya getiriyor ve katılımcıları büyülü bir yolculuğa davet ediyor. Bu festival, İGÜ GSF'nin sanat ve kültür alanındaki taahhüdünün bir göstergesidir ve sinema sanatının büyüleyici dünyasını kutlamak için bir fırsat sunuyor. Üniversite ve fakülte olarak, sanatın ve kültürün yayılmasına katkıda bulunma misyonumuzu festival gibi büyük etkinliklerle güçlendiriyoruz.

Afyonkarahisar'da yeni bir umut olarak filizlenen Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali, Anadolu'nun sanatla iç içe olan güzel serüvenine katkıda bulunmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin ve Anadolu'nun sanata olan ihtiyacına odaklanarak, yeni çalışmaları hedefleyen 2. Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali, bu yıl sanatseverlerle buluşmak için kapılarını aralıyor. Festival teması özellikle belirlenmemiş, yönetmenlerin eserlerinde özgür olmaları teşvik edilmiştir.

Bu amaçla, yerli sinemanın uluslararası sinema ile işbirliği ve gelişim süreçlerini izlemek ve yeni bir yol haritası çizmek amacıyla, dünyanın farklı ülkelerinden getirilecek filmler, yönetmenler, atölye çalışmaları, gösterimler ve ilginç söyleşilerle dolu bir organizasyon planlanmıştır. Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali, sanatın evrensel dilini kutlamak ve sinema tutkunlarını ağırlamak için heyecanla beklenmektedir.