Mezunumuz Elif Hacıoğlu Başakşehir Özel Gereksinim Merkezi'nin Proje Uygulama Ekibi'nde Yer aldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2019 yılı mezunumuz Elif Hacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projelendirdiği "Başakşehir Özel Gereksinim Merkezi (ÖZGEM)" proje uygulama ekibinde yer aldı.
Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2019 yılı mezunumuz Elif Hacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projelendirdiği ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hizmete açılan "Başakşehir Özel Gereksinim Merkezi" proje uygulama ekibinde yer aldı.

Başakşehir Özel Gereksinim Merkezi'nde (ÖZGEM),  gelişimsel yetersizlik gösteren ve risk gruplarında yer alan bireylere çeşitli eğitim, terapi ve destek hizmetleri sağlanacak. Bu önemli projede yer aldığından dolayı mezunumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.