Mezuniyet Projesi Öğrencileri Senaryolarını Kurula Sundu!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencilerinin mezuniyet projeleri değerlendirme süreçleri başladı.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencileri, her yıl güz yarıyılında projelerini kurula sunarak çekime hazırlıyor ve her yıl bahar yarıyılında sete çıkarak projelerini tamamlıyorlar. Mezun olmaları için projelerini teslim etme ve başarılı olma şartı aranan öğrenciler, süreçte öncelikle sinopsislerini teslim ediyor ve sinopsis değerlendirme kuruluna çıkıyorlar. Geçtiğimiz aylarda sinopsis değerlendirme kurulunda proje fikirlerini anlatan öğrenciler, kurul sonrasında jürinin yorumlarına göre fikirlerini geliştirdiler.

Bir aylık sürenin ardından senaryolarını teslim eden öğrenciler, Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Rabiya Saltik, Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe, Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu, Arş. Gör. Okan Kırbacı, Arş. Gör. Eda Türkay’dan oluşan jüri karşısında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Mezuniyet Projeleri Hazırlık Aşamasında

Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, süreci aşama aşama ilerletmenin öğrenciler için oldukça faydalı olduğunu belirttiği açılış konuşmasında öğrencilerin tümüne başarılar diledi. Süreçte danışmanlarıyla kurdukları iletişimin ve kurullara katılım oranlarının da değerlendirmeye dahil edildiğini tekrar hatırlattı.

Dr. Öğr. Üyesi Rabiya Saltik, öğrencilerin süreçte olabildiğince özverili olmaları gerektiğini vurgulayarak projelerin yeni döneme kadar geliştirilerek çok daha iyi bir forma bürüneceğini düşündüğünü dile getirdi.

Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe, danışmanla iletişim konusunu vurgulayarak projeleri merakla beklediğini aktardı.

Projeleri sırayla dinleyerek yorumlarını yapan jüri üyeleri, öğrencilerin projelerini daha iyi noktaya taşımaları için öneriler sundu. Bir sonraki kurula hazırlık aşamasında izleyecekleri yol ve yöntem konusunda görevler verildi.

Kurula katılan ve başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.