Lise Öğrencilerine Grafik Tasarımı Bölümü Tanıtıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü, Yenibosna Anadolu Lisesi’nden gelen öğrencilere bölüm ve mesleğin incelikleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü, 22 Mart Cuma günü Yenibosna Anadolu Lisesi’nden gelen öğrencilere bölüm ve mesleğin incelikleri üzerine merak edilenlerin yanıtlandığı bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumlarda, Grafik Tasarımı Bölümü’nden Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan öğrencilere bölüm hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğrenciler, grafik tasarımın hayatın neresinde olduğunu, iyi bir tasarımcının sahip olması gereken özellikler, tasarımın algı oluşturmadaki etkisi ve İGÜ’de verilen eğitim hakkında bilgi sahibi oldu. Sunumların sonunda, lise öğrencilerinin, üniversite, Grafik Tasarımı Bölümü ve mesleğe dair sorular yanıtlandı.

Bu keyifli sunum için Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan’a ve katılımcı öğrencilere teşekkürlerimizi sunarız.