Lise Öğrencilerine Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Küçükköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Halkalı Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden gelen öğrencilere bölüm ve mesleğin incelikleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 20-21 Mart’ta Küçükköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Halkalı Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden gelen öğrencilere bölüm ve mesleğin incelikleri üzerine merak edilenlerin yanıtlandığı bir sunum gerçekleştirdi ve bölüme ait mutfakları öğrencilere tanıtıldı.

Sunumlarda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Öğr. Gör. Mehtap Çerkez ve Arş. Gör. Emel Çirişoğlu öğrencilere bölüm hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğrenciler, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nü okumanın ayrıcalıkları, mutfak faaliyetleri, etkinlikler, ÇAP ve Yandal bilgi sahibi oldu. Sunumların sonunda, lise öğrencilerinin, üniversite, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve mesleğe dair sorular yanıtlandı. Sunumun ardından öğrenciler, gastronomi mutfaklarını gezdi ve mutfak uygulamalarını gözlemleme fırsatı buldu.

Bu keyifli sunum için Öğr. Gör. Mehtap Çerkez ve Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ile katılımcı öğrencilere teşekkürlerimizi sunarız.