İstanbul Kahve Festivali’nin Dokuzuncusu Başlıyor!

“Şehri Uyandıran Festival” olarak nitelendirilen İstanbul Kahve Festivali bu yıl dokuzuncu kez kahve severlerle buluşacak. Festivalde kahve endüstrisi paydaşları, nitelikli kahveler, üçüncü nesil kahveciler, kavurma haneler, artizan lezzetler, dünyaca ünlü kahve markaları, kahve makinaları ile ekipmanları ve kahveye dair diğer her şey festivalde bir araya gelecek.

Katılımcılara her yıl nitelikli kahveler ile birlikte farklı tadımlar, atölyeler, seminer ve konserler gibi çeşitli deneyimler sunan İstanbul Kahve Festivali, 14-17 Eylül arasında Tersane İstanbul’da gerçekleştirilecek. Türkiye’nin ilk kahve festivali olan İstanbul Kahve Festivali, kahve dışında sanatı, müziği ve sahne performanslarını da ziyaretçilerine sunmaktadır.

Türkiye’nin ilk kahve festivali 2014 yılında Karaköy’ün en ikonik binalarından birisi olan Galata Rum İlkokulu’nda, "İstanbul Buram Buram Kahve Kokacak" mottosu ile gerçekleştirilmiştir. 2014 yılından bu yana devam eden festival ile kahve, sanat, müzik kapsamında inanılmaz etkinlikler yapılmış ve bu güne kadar yarım milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlamıştır. Bu etkinlik, kahve markaları, makina üreticileri, kavurma haneler, kahve profesyonelleri, kahve dükkânları,  ithalatçı ve hizmet ya da ürün ihracatçısı markalar dâhil kahve severler ile birlikte dev bir etkinliğe dönüşmüştür.

Bu yıl Tersane İstanbul’dan yayılacak kahve kokuları ile birlikte festivalde kahve severleri kahve, sanat ve müzikle dolu birçok etkinlik bekliyor!

Detaylı bilgi için fuarın web sitesini ziyaret edebilisiniz!