İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Lise Kış Akademisi Başlıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), altıncı kez düzenlediği “Lise Kış Akademisi” ile öğrencilere, üniversite ortamında mesleki ilgi alanlarını keşfetme ve gelecekteki kariyerlerine yönelik adımlar atmaları için benzersiz bir fırsat sunuyor. 23-26 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek program, öğrencilere kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı ve 15 farklı dersle mesleki farkındalık yaratmayı amaçlıyor. İGÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Selcen Nurcan Keskin Urmak yürütücülüğündeki "Küp İçinde Mekân Arayışı Atölyesi" ise öğrencilere yaratıcı bir deneyim sundu. Etkinlik, K Blok 14. Kat stüdyo alanında, 23 Ocak'ta, 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşti.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, bu yıl altıncı kez düzenleyeceği “Lise Kış Akademisi” ile lise öğrencilerine üniversite ortamında benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 23-26 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek program, öğrencilere kişisel gelişimleri ve mesleki ilgi alanları konusunda farkındalık kazanmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü bünyesinde, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Selcen Nurcan Keskin Urmak yürütücülüğündeki  "Küp İçinde Mekân Arayışı Atölyesi", öğrencilere yaratıcı bir deneyim sundu. Atölye, 23 Ocak'ta, saat 14.00-17.00 arasında, K Blok 14. Kat stüdyo alanında gerçekleşti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi “Lise Kış Akademisi”, öğrencilere 15 farklı ders seçeneği ile mesleki gelişimlerine katkı sağlama amacını taşıyor. Program, öğrencilere aynı zamanda üniversite ortamında uygulamalı eğitim alma fırsatı sunarak, gelecekteki kariyer planlamalarına destek olmayı hedefliyor. Üniversitenin çağa ayak uyduran ve uluslararası standartlarda eğitim anlayışını benimsemesi, öğrencilere yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetme imkânı tanıyan bir eğitim ortamı sunuyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğrencilere nitelikli ve geleceğe yönelik bir eğitim sunma vizyonunu sürdürerek, gençlerin kariyer yolculuklarına ışık tutmaya devam ediyor.