Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İstanbul Gelişim Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri devam ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), üniversite adayları için düzenlediği, öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği "Tercih ve Tanıtım Günleri" etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında, üniversitenin farklı fakülteleri ve bölümleri, aday öğrencilere yönelik detaylı bilgiler sunuyor. Öğrenciler, akademik kadroyla birebir görüşme fırsatı bulurken, üniversitenin sunduğu eğitim olanakları, kampüs yaşamı ve sosyal aktiviteler hakkında kapsamlı bilgi edinebiliyor.

Ayrıca, üniversitenin çeşitli bölümleri tarafından düzenlenen tercih ve tanıtım çalışmaları büyük ilgi görüyor. Bu çalışmalar, aday öğrencilere gelecekteki meslekleri hakkında önemli ipuçları sunarken, kariyer planlamaları konusunda da rehberlik ediyor. Alanında uzman akademisyenler ve kariyer danışmanları, öğrencilere doğru tercih yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi idari ve akademik kadrosu, Tercih ve Tanıtım Günleri'nin, öğrencilere doğru ve bilinçli tercihler yapmaları konusunda büyük katkı sağladığını belirtiyor. Üniversitenin sunduğu geniş burs olanakları, güçlü akademik kadro ve modern kampüs olanakları, öğrencilerin İGÜ'yü tercih etmelerinde önemli bir etken olarak öne çıkıyor.

Tercih dönemi boyunca devam edecek olan İstanbul Gelişim Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri, aday öğrencilere hem akademik hem de sosyal anlamda kendilerine en uygun üniversiteyi seçmeleri konusunda rehberlik etmeye devam edecek.