İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Tarafından Tam Burslu Öğrencilerimize Yönelik Etkinlik Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) %100 burslu öğrencilerle birlikte 27 Mart Çarşamba günü, saat 13.00’de, Firnas Oditoryumu’nda gerçekleşen etkinliğe ev sahipliği yaptı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) %100 burslu öğrencilere yönelik gerçekleşen etkinlikte; Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından, Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp burslu öğrencilerimize yönelik hazırlanan sunumunu gerçekleştirdi. Ardından fakültemiz bölüm başkanlarının bölümlerine yönelik hazırladıkları konuşmalar burslu öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.  Etkinlik, burslu öğrencilerin deneyimlerini paylaşma ve sorularını yönlendirme fırsatı bulduğu bir platform sunmakla beraber; öğrencilerimiz burs süreci, akademik başarıları ve gelecek kariyer planlarıyla ilgili merak ettikleri konuları Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin ve Dekanımız Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp ile paylaşma fırsatı buldular.

Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin, burslu öğrencilerimizin önemine vurgu yaparak, "Burslar, öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlar. Bizler, bursiyerlerimizin başarılarına yatırım yaparak, geleceğin liderlerini destekliyoruz" dedi.

Dekanımız Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp ise, "Kazanılan burslar, her alanda öğrencilerimize motivasyon ve ilham kaynağı oluyor. Bu etkinlik, bursiyer öğrencilerimizin deneyimlerini bizlerle paylaşmaları açısından son derece değerli" şeklinde konuştu. Etkinlik, fakültemiz bölüm başkanlarının da bölümleri hakkında yaptıkları konuşmalar ve akabinde öğrencilerin sorularını yanıtladığı bir panelle devam etti. Öğrenciler, akademik kariyerleri ve mezuniyet sonrası planları hakkında detaylı bilgi alarak, gelecekleriyle ilgili daha net bir perspektif kazandılar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) bursiyer öğrencilerine sunduğu destek ve bu tür etkinliklerle öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Katılım gösteren tüm değerli akademisyenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.