İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tercih ve Tanıtım Günleri Başladı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Tercih ve Tanıtım Günleri başladı. Akademisyenlerimiz, 20 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında Gelişim Tower 16. Katta İletişim ve Tasarımı Bölümünün de standının bulunduğu Tercih ve Tanıtım Günleri Alanında, bölümle ilgili bilgi almak isteyen aday öğrencilerle buluşarak merak edilen soruları yanıtlıyor.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Tercih ve Tanıtım Günleri 20 Temmuz 2022’de İstanbul Gelişim Üniversitesi Tower’da başladı. Tercih ve Tanıtım Günleri’nde üniversitemiz, fakülte ve bölümlerimiz hakkında merak edilen tüm sorular fakülte ve bölümlerimiz uzman tercih danışmanları ve üniversitemizin akademisyenlerince yanıtlanacaktır.

Tercih ve Tanırım Günleri boyunca İletişim ve Tasarımı ve Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanları; Dr. Öğr. Üyesi Aslı KASAR, Dr. Öğr. Üyesi Çağlayan HERGÜL, Doç. Dr. Metin KUŞ, Doç. Dr. Aysun CANÇAT, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÖZEL, Dr. Öğr. Üyesi Nuri SEZER, Öğr. Gör. İrem Fulya ÖZKAN, Arş. Gör. Ayten Bengisu CANSEVER, Arş. Gör. Büşra KAMACIOĞLU dönüşümlü olarak bölüm stantlarında yer alacaktır.

Öğretim elemanlarının görevli olduğu tarihler şu şekildedir:

Program Adı Tarih Öğretim Elemanı Adı Soyadı
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 20 Temmuz 2022 Öğr. Gör. İrem Fulya ÖZKAN
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 21 Temmuz 2022 Öğr. Gör. İrem Fulya ÖZKAN
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 22 Temmuz 2022 Dr. Öğr. Üyesi Çağlayan HERGÜL
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 23 Temmuz 2022 Dr. Öğr. Üyesi Çağlayan HERGÜL
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 24 Temmuz 2022 Arş. Gör. A. Bengisu CANSEVER
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 25 Temmuz 2022 Arş. Gör. A. Bengisu CANSEVER
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 26 Temmuz 2022 Dr. Öğr. Üyesi Aslı KASAR
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 27 Temmuz 2022 Dr. Öğr. Üyesi Aslı KASAR
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 28 Temmuz 2022 Doç. Dr. Aysun CANÇAT
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 29 Temmuz 2022 Doç. Dr. Aysun CANÇAT
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 30 Temmuz 2022 Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÖZEL
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 31 Temmuz 2022 Arş. Gör. Büşra KAMACIOĞLU
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 1 Temmuz 2022 Arş. Gör. Büşra KAMACIOĞLU
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 2 Temmuz 2022 Doç. Dr. Metin KUŞ
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 3 Temmuz 2022 Doç. Dr. Metin KUŞ
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 4 Temmuz 2022 Dr. Öğr. Üyesi Nuri SEZER
Grafik Tasarımı & İletişim ve Tasarımı 5 Temmuz 2022 Dr. Öğr. Üyesi Nuri SEZER

İletişim ve Tasarımı, Grafik Tasarımı Bölümleri 5 Ağustos’a kadar İstanbul Gelişim Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri’nde merak edilen soruları cevaplamaya devam edecek. Tüm aday öğrencilerimizi bekliyoruz.