İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İstanbul Valiliği ile Yeni Projeler İçin Bir Araya Geldi!

T.C. İstanbul Valiliği İletişim Danışmanı Prof. Dr. Ergün Yolcu ile İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, İletişim ve Tasarımı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç yeni projeler için bir araya geldi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp ve İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç üniversitemize ve öğrencilerimize faydalı olacak ve onları daha da ileriye taşıyacak projeler için çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp ve İletişim ve Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç T.C. İstanbul Valiliği İletişim Danışmanı Prof. Dr. Ergün Yolcu ile ortak yapılabilecek projeleri görüşmek için toplandı. Görüşmede üniversitemizin ilgili bölümleriyle birlikte yürütülebilecek işbirlikleri, öğrenci protokolleri, projeler, yarışmalar ve etkinlikler üzerinde duruldu. İlerleyen zamanlarda T.C. İstanbul Valiliği ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliğinde neler yapılabileceğine dair konular tartışıldı.

Biz de İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümü olarak gelecek zamanda yapılabilecek işbirlikleri için T.C. İstanbul Valiliği İletişim Danışmanı Prof. Dr. Ergün Yolcu ile bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğumuzu belirterek projelerin en kısa zamanda hayata gerçekleşmesini dileriz.