İletişim ve Tasarımı Bölümü Yeni Tanıtım Videosu İle Akademik ve Öğrenci Perspektifini Sunuyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü, heyecan verici bir tanıtım videosuyla öğrencilere kendini tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtım videosu çekimi, bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aslı Kasar’ın yanı sıra öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.
Tanıtım videosunun içeriğinde, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aslı Kasar bölümde sunulan eğitim ve olanaklar hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda, öğrencilerin bakış açılarından bölümü anlatan öğrenci temsilcileri de videoda yer aldı.

Tanıtım videosunda öğrenci temsilcileri arasında Esma Doğan (1. Sınıf), Melek Cansın Gündoğdu (2. Sınıf), İkranur Parlakkılıç (3. Sınıf), İrem Ceyhan (4. Sınıf) ve mezun öğrenci Polat Bakırtaş da bulunuyor. Bu öğrenciler, kendi deneyimlerini paylaşarak bölümdeki akademik ve sosyal yaşantıları hakkında bilgi verdiler.

Böylece, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü'nün zengin içeriği, deneyimli kadrosu ve öğrenci perspektifinden sunulan bilgilerle ilgi çekici bir şekilde tanıtılmış olacak.