İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğrencisi Mevlüt Bingöl'den Proje Yarışması Ödülü

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mevlüt Bingöl, Turna.com'un düzenlediği ödüllü proje yarışmasında beşincilik ödülü sahibi oldu.
Uçak bileti dikeyine odaklı ve seyahat alanında yenilikçi uygulamaların öncüsü bir teknolojisi firması olan Turna.com, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark bünyesinde faaliyet göstermekte ve TUBİTAK destekli projeler geliştirmektedir. Turna.com'u 1 yıl içinde, Türkiye dışındaki ülkelere açmak, uluslararası pazarlarda bilinirliğini artırmak ve Türkiye dışı pazarlarda satış hacmini yükseltmek amaçlı ödüllü  proje yarışması düzenlenmiştir.

Türkiye'deki üniversitelerin lisans ve yüksek lisans bölümlerinde okuyan Türk ve yabancı uyruklu öğrencilerin katılabileceği bir proje yarışmasında, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mevlüt Bingöl,“Turna.com Yurt Dışı Pazarlama Projesi” adlı projesiyle, beşincilik ödülü alan Turna.com'da staj imkanının sahibi olmuştur.

Öğrencimizi başarısından ötürü tebrik etmekte; bölümümüz ve üniversitemiz adına mutluluğumuzu paylaşmaktayız.

Porje yarışması ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.