İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğrenci Kulübü Art & Communication Design'dan Yaratıcı Bir Atölye Deneyimi: "Yaratıcı Düşünce İstasyonu"

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğrenci Kulübü Art & Communication Design, öğrencilerine yaratıcı düşünce ve iletişim becerilerini geliştirme fırsatı sunmak amacıyla "Yaratıcı Düşünce İstasyonu" isimli reklam atölyesi düzenledi. 11 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen etkinlik kapsamında öğrenciler, Aspera Oteli’ne yönelik yaratıcı reklam kampanyaları oluşturmak üzere bir araya geldi.
“Yaratıcı Düşünce İstasyonu” isimli atölye ziyaretinin ilk aşamasında öğrenciler, belirlenen briefler doğrultusunda gruplara ayrılarak oteli en etkili şekilde tanıtan sosyal medya kampanyalarını oluşturmak için çalışmalara başladı. Yaratıcı düşünce, tasarım becerileri ve iletişim stratejilerini bir araya getiren öğrenciler, projelerini hazırlamak için yoğun bir çaba sarf etti.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından öğrenciler, geliştirdikleri kampanyaları sektörden gelen seçkin isimlere sunma şansı elde etti. Sektör profesyonelleri, öğrencilerin projelerini değerlendirerek geri bildirimde bulundu ve katılımcılara sektördeki pratik bilgileri aktardı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin bu etkinliği, öğrencilere teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme fırsatı sunarken, hem de kariyerlerine yönelik önemli bir deneyim kazanma imkânı sağladı. Art & Communication Design Kulübü'nün düzenlediği "Yaratıcı Düşünce İstasyonu" atölyesi, öğrenciler arasında etkileşimi artırmanın yanı sıra sektörle öğrenciler arasında köprüler kurmayı amaçlayan başarılı bir etkinlik olarak öne çıktı.

"Yaratıcı Düşünce İstasyonu" reklam atölyesine katkıda bulunan tüm öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.