İletişim ve Tasarımı Bölümü 2023-2024 Oryantasyon Toplantısı Gerçekleşti!

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin J Blok 358 numaralı dersliğinde gerçekleşti. Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aslı Kasar'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, öğrencilere İletişim ve Tasarımı Bölümü'nün hedefleri ve vizyonu hakkında bilgi verildi.

Dr. Öğretim Üyesi Aslı Kasar'ın konuşmasının ardından Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever sözü devraldı ve Cansever, öğrencilere üniversite ve bölümle ilgili yönergeler, yönetmelikler, müfredat, dersler, sınavlar, devamsızlıklar gibi önemli konular hakkında detaylı bilgi sunarak, öğrencilerin eğitimlerini başarılı bir şekilde sürdürebilmeleri için gerekenleri anlattı.

Toplantı, öğrencilerin sorularını yanıtlamak ve kaygılarını gidermek amacıyla etkileşimli bir oturumla sona erdi.

İletişim ve Tasarımı Bölümü, yeni öğrencilerini sıcak bir karşılama ve bilgi dolu bir başlangıçla eğitim hayatlarına hazırlamaya devam ediyor.