Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İletişim ve Tasarımı bölüm öğrencilerimiz Zehra Naz Kuru ve Nilay Arslan, İGÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nde kreatif ekibe katıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencileri Zehra Naz Kuru ve Nilay Arslan, İGÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün kreatif ekibine katıldı. Bu önemli gelişme, öğrencilerimizin hem akademik kariyerlerine hem de profesyonel hayatlarına değerli bir katkı sunacak.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencileri Zehra Naz Kuru ve Nilay Arslan, üniversitemizin tanıtım ve halkla ilişkiler çalışmalarında aktif rol alacaklar. Kreatif ekibe katılmaları, özellikle iletişim ve tasarım alanındaki pratik bilgilerini pekiştirmeleri için büyük bir fırsat. Öğrencilerimiz, üniversitenin çeşitli projelerinde yaratıcı çözümler üreterek, hem kurum içi hem de kurum dışı iletişim süreçlerine katkı sağlayacaklar.

Bu süreçte, Zehra Naz Kuru ve Nilay Arslan, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün dinamik ve yenilikçi ekibiyle birlikte çalışarak, kreatif projeler geliştirecek ve uygulayacaklar. Ayrıca, sosyal medya yönetimi, grafik tasarım, içerik üretimi ve etkinlik planlama gibi alanlarda deneyim kazanacaklar.

İGÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü, öğrencilerimize sağladığı bu fırsatlarla, onları geleceğin profesyonelleri olarak yetiştirmeyi hedefliyor. Kreatif ekibe katılan öğrencilerimizin başarısı, üniversitemizin öğrenci odaklı yaklaşımının ve eğitim kalitesinin bir göstergesidir.

Zehra Naz Kuru ve Nilay Arslan’a yeni görevlerinde başarılar diliyor, üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Bu tür başarıların, diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olmasını temenni ediyoruz.