İGÜ Arş. Gör. Sema Çağlar'dan yeni yayın

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Sema Çağlar, VI. Uluslararası Yıldız Sosyal Bilimler Kongresi'ne katıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Sema Çağlar VI. Uluslararası Yıldız Sosyal Bilimler Kongresi'nde bildirisini sundu.

12-13 Aralık 2019 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen “VI. Uluslararası Yıldız Sosyal Bilimler Kongresi”nde, Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Sema Çağlar “2019 TV Dizilerindeki Giysi Modelleri Üzerinden Vurgulanan Kimlik Algısının Göstergebilimsel Açıdan Çözümlenmesi” başlıklı bildirisini sundu.

ıv. ytü sbe kongre sema