İGÜ Arş. Gör. Gökçe Uzgören Marmara Üniversitesi Kent Sosyolojisi Semineri'ne Konuk Oldu

İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Gökçe Uzgören, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü'nün düzenlediği Kent Sosyolojisi Seminerleri'ne misafir öğretim elemanı olarak konuk oldu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Gökçe Uzgören, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü'nde Doç. Dr. Yasemin Çakırer Özservet moderatörlüğündeki Kent Sosyolojisi Seminerleri'nde "Kentsel Gündelik Yaşamda Semt Pazarları ve Kamusallık İlişkisi"ne dair bir sunum gerçekleştirdi.

İstanbul'da kamusal mekânlar olarak semt pazarlarının sosyallik temelli kamusallık açısından taşıdığı potansiyeller üzerine bir anlatıda bulunan Gökçe Uzgören, pandemi döneminde alışveriş mekânlarının kullanımındaki değişimlerden de bahsetti.