İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Öğrencilerinin Ara Jüri Heyecanı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü vize haftasında yoğun bir jüri süreci geçirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünün; Tasarım Stüdyosu II ve Tasarım Stüdyosu IV derslerinin vize jürileri gerçekleşti.

Derslerin yürütücülüğünü üstlenen Dr. Öğr. Üyesi Hatice Özlem Yeşildal, Öğr. Gör. Büşra Babacan, Öğr. Gör. Selcan Nurcan Keskin Urmak, Öğr. Gör. Esra Büyükemir Karagöz, Öğr. Gör. Dilan Selamet ve Öğr. Gör. Çiğdem Gök gerçekleştirilen vize haftası proje sunumlarında jüri üyesi olarak yer aldı.

Jüri süreci; öğrencilerin yaratıcılığını, teknik yeteneklerini ve konsept geliştirme becerilerini değerlendirerek gelecekteki meslek hayatlarına yönelik önemli ipuçları verdi

Öğrenciler, projelerini savunurken hem tasarım felsefelerini hem de pratik uygulamalarını ustalıkla ifade ettiler. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencileri, yaratıcılıklarını sergileme ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunma fırsatı olan ara jüri heyecanını yaşadılar. Bu heyecan verici etapta, öğrenciler, projelerini ve tasarımlarını akademik kadro ile paylaşma şansı elde ettiler. Ara jüri, öğrencilere geri bildirim alma ve çalışmalarını geliştirme fırsatı sunarken, aynı zamanda onları gelecekteki profesyonel kariyerlerine hazırlama misyonunu taşıyor. Öğrenciler, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çekerken, projelerini sunarken büyük bir özveri ve tutkuyla çalışıyorlar. Ara jürinin verdiği değerli geri bildirimler, öğrencilerin tasarım yeteneklerini ve kavrayışlarını geliştirme yolunda önemli bir role sahip. Bu süreç, öğrencilerin kendilerini tanıma ve profesyonel alanda kendilerini ifade etme becerilerini güçlendirme fırsatı sunarken, aynı zamanda gelecekteki başarılarına sağlam bir temel oluşturuyor.